Nieuws - Vakantiewebsite

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
 

Vergader- en cursusarrangement
Dit jaar beginnen we met mogelijkheden voor vergader- en cursusarrangementen voor kleine groepen van maximaal 9 personen (incl. trainer of cursusleider).
In de vergaderruimte zijn alle voorzieningen aanwezig : internet, computers, beamer, whiteboard, audio en video apparatuur. Nieuw is het gebruik van jacuzzi of sauna in combinatie met de huur van de vergaderruimte. De sauna en jacuzzi bevinden zich achter in de bostuin in een mooie door groen afgescheiden omgeving met een gazon en een afdakje met ligstoelen en een grote buitendouche. De sauna of jacuzzi kunnen apart worden gehuurd zodat u na een intensieve vergadering of cursus lekker kunt ontspannen. Voor een uitgebreide lunch en/of diner kan worden gezorgd.  Als u vragen heeft over niet genoemde activiteiten of wensen, laat het ons even weten : wij kunnen veel regelen. Wij hebben vele mogelijkheden om uw dag tot een geslaagde dag te maken.

Chalet
Het chalet wordt binnenkort voorzien van een nieuwe laminaat vloer, welke gemakkelijk is schoon te houden. Verder is een nieuwe douchecabine gepland.

Paard en wagen
We onderzoeken momenteel wat de mogelijkheden zijn om op verzoek een tocht met paard en wagen te organiseren. Zodra er mogelijkheden zijn zullen we dat bekend maken.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu