Info B & B - Vakantiewebsite

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Klik op een foto om deze vergroot te bekijken. Druk op de pijltjes om de volgende of vorige serie te zien

Bed & Breakfast Huize ‘Jerwold’
In ons in 2004 gebouwde huis aan de rand van Epe, gelegen op Sparrenlaan 15 en grenzend aan het bos bieden wij u in een sfeervolle ambiance en mooie omgeving een mogelijkheid tot Bed and Breakfast. Via een eigen parkeerplaats, toegang en halletje komt u in een luxe, gezellig ingerichte ruime kamer met zitje, hang- en legkast, koelkastje, televisie, bureau met internetaansluiting en een tweepersoonsbed. U kunt koffie en thee zetten en er is ruimte voor het eventueel plaatsen van een derde bed/kinderbedje. Verder heeft u een eigen luxe badkamer met wastafel, douche, toilet en handdoek-radiator. Vanuit de kamer geven openslaande deuren toegang tot een terrasje en gazon met mooi uitzicht. Gelegen in een mooie, rustige omgeving. Het geheel is centraal verwarmd en goed toegankelijk voor rolstoelen.

Prijzen 2012 (per kamer, 2 personen, incl. een goed ontbijt)
Voor één nacht 86,00 €.
Voor twee nachten 145,00 €.
Voor drie nachten 195,00 €.
De prijs voor een langere periode op aanvraag.

Tevens is er een unieke mogelijkheid om van de sauna en/of van de jaccuzi (bubbelbad) welke zich in de bostuin bevinden gebruik te maken.
Prijs voor gebruik sauna (max. 3 pers.)  23,50 €  per dagdeel.
Prijs voor gebruik jaccuzi (max. 3 pers.) 21,50 €  per dagdeel.

Roken en huisdieren (m.u.v. blindengeleide- / hulphond) zijn  NIET toegestaan.

Inlichtingen/reserveren op telefoonnummer 0578-628127 (b.g.g. 06-22790040) of per e-mail wolc@eldege.eu en/of lsdegroot@eldege.eu

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu